Burleanu, dupa GRECIA-ROMANIA: Dupa acest rezultat cred ca Victor Piturca nu mai are motiv sa plece

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, duminica seara, ca dupa victoria Romaniei din meciul cu Grecia, scor 1-0, in opinia sa selectionerul Victor Piturca nu are motive sa plece de la echipa nationala.

“Dupa acest rezultat cred ca Victor Piturca nu mai are niciun motiv sa plece”, a spus Burleanu.

Razvan Burleanu a mai afirmat ca inca nu este jucata calificarea la Campionatul European, dar victoria obtinuta la Pireu ajuta foarte mult. “As putea spune ca avem intr-adevar o generatie de eroi, mai ales dupa cum a evoluat meciul in a doua repriza. Am avut foarte mari emotii inca din primul minut. Calificarea inca nu s-a jucat, dar in mod cert aceasta victorie ne ajuta foarte mult”, a precizat presedintele FRF.

Citeste si: Grecia – Romania, SCOR 0-1, in preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016 – VIDEO 

Reprezentativa Romaniei a debutat cu o victorie in preliminariile Campionatului European din 2016, scor 1-0 cu nationala Greciei, duminica seara, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, in prima etapa a grupei F, joc in care “tricolorii” au evoluat in inferioritate numerica din minutul 53. Golul a fost marcat de Marica, in minutul 10, din penalti.

Presa din Arabia Saudita a scris in ultima perioada ca Piturca ar urma sa preia conducerea tehnica a echipei Al Ittihad dupa meciul Romaniei cu Grecia.