Bursa de schimb ShapeShift își caută un nou CFO

Bursa de schimb crypto ShapeShift este în căutarea unui nou director financiar pentru a-l înlocui pe Justin Blincoe, care își va asuma un rol nou în cadrul companiei, a declarat pentru CoinDesk, șeful departamentului de marketing Emily Coleman.

“ShapeShift evoluează în mod constant ca o companie și ne pregătim pentru următoarea fază de creștere”, a spus Coleman. “Pentru a face acest lucru în mod eficient, noi lucrăm pentru a aduce noi expertize și talente. Dl. Blincoe va ajuta această inițiativă și, în cele din urmă, se va muta într-un alt rol important al companiei, iar pentru moment va asigura și interimatul postului de CFO. “

Coleman nu a oferit detalii suplimentare cu privire la rolul viitor al lui Blincoe. Săptămâna trecută, ShapeShift a anunțat lansarea beta a unei noi versiuni a schimbului care ar oferi o mai mare interoperabilitate cu alte produse ShapeShift, și anume portofonul hardware KeepKey și coinCap. Pentru moment, este disponibil numai pentru un grup select de utilizatori.

Schimbările vin în mijlocul momentelor dificile: ShapeShift se numără printre numeroasele companii de tip blockchain care au trebuit să facă reduceri grave ale personalului în timpul iernii criptografice. În ianuarie, CEO-ul Eric Voorhees a anunțat că compania a concediat 37 de angajați, o treime din personalul său, numindu-l “o reducere profundă și dureroasă, oglindită în multe companii cripto în această ultimă perioadă de timp”.

În plus față de condițiile dure de pe piață, ShapeShift a suferit recent câteva lovituri la capitolul imagine  după ce a introdus KYC în septembrie și puțin mai târziu a fost prezentat într-un articol din Wall Street Journal, care susține că schimbul a fost esențial în practicile de spălare a banilor – afirmații catalogate de Voorhees drept “inexacte și înșelătoare. “