BURSA Generala a LOCURILOR DE MUNCA, la o noua editie

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza, in data de 24 aprilie, BURSA Generala a LOCURILOR DE MUNCA, au anuntat printr-un comunicat de presa reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfasura in toate cele 41 de agentii judetene si cea a municipiului Bucuresti si se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui LOC DE MUNCA sau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung.

“Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de munca, existând posibilitatea interactiunii directe dintre angajator si solicitantul locului de munca”, se spune in comunicat.

Citeste si: CODRIN SCUTARU: ROMANIA are un DEFICIT structural de 500 de mii de locuri de munca

La BURSA Generala a LOCURILOR DE MUNCA din anul 2014 au fost  oferite 29.432 Locuri De Munca, fiind incadrate 8.207 persoane, conform sursei citate.

Locatiile de desfasurare a BURSEI din acest an, programul, numarul estimativ al LOCURILOR DE MUNCA oferite de agentii economici, precum si alte detalii vor fi publicate in timp util pe site-ul www.anofm.ro, precum si pe site-urile agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Citeste si: Guvernul lanseaza programul “primul loc de munca” pentru tineri

In Bucuresti, BURSA Generala a LOCURILOR DE MUNCA va fi organizata la  Palatul  National al Copiilor. Ofertele agentilor economici se primesc pana la data de 22 aprilie, la sediul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti din str. Spataru Preda nr. 12, precum si la sediile agentiilor de sector.

Sursa foto: vestic.ro