BURSE mai mari pentru LICEENII din Sectorul 3

BURSELE LICEENILOR care domiciliaza si invata in Sectorul 3 vor creste de la 100 la 200 de lei incepand de anul viitor, a anuntat luni primarul ROBERT NEGOITA la festivitatea de deschidere a celei de-a treia editii a Targului de oferta educationala.

“Ne intereseaza foarte mult tot ce inseamna reteaua de educatie din Sectorul 3, investitia in educatie este cea mai buna investitie pe care o putem face. Reabilitam toate scolile din Sectorul 3 pana la sfarsitul acestui an, sper ca si liceele vom reusi sa le reabilitam pe toate. Daca celelalte sectoare sunt in scadere pe numar de elevi, din cauza natalitatii scazute, noi, in Sectorul 3, suntem in mare urcare ca numar de elevi. Chiar daca avem cel mai mare buget de burse care a existat vreodata in Bucuresti, cele mai multe si cele mai mari burse, vreau sa anunt ca incepand cu anul viitor vor creste bursele pentru liceeni. Trebuie sa va inscrieti in Sectorul 3 la licee, pentru ca altfel nu va putem da burse si in afara de faptul ca trebuie sa luati media cel putin 8,50, marirea burselor se va face doar pentru elevii care locuiesc in sectorul 3”, a spus ROBERT NEGOITA.

Potrivit acestuia, BURSA va fi marita de la 100 la 200 de lei. “Bursa care in prezent este 100 de lei o vom dubla si va fi de 200 de lei. Scolile gimnaziale care dau un procent mare de elevi la liceele din sectorul trei vor avea o grija deosebita din partea primariei pe tot ce tine de noi”, a afirmat ROBERT NEGOITA.

Citeste si: SCOALA AMERICANA Internationala din Bucuresti lanseaza noul PROGRAM DE BURSE pentru anul scolar 2015-2016

El a mentionat ca numarul elevilor inscrisi la clasa pregatitoare a crescut mult.

ROBERT NEGOITA a mai spus ca in prezent peste 9.000 de elevi din Sectorul 3 din invatamantul primar, gimnazial si liceal beneficiaza de BURSE.

Un numar de 14 licee din Sectorul 3 isi prezinta oferta educationala pentru anul 2015-2016 la cea de-a treia editie a targului. Potrivit organizatorilor, pe toata durata evenimentului sunt asteptati sa viziteze targul peste 2.200 de elevi ai claselor a VIII-a.

Citeste si: GABRIELA SZABO s-a intalnit cu ELEVII Scolii Gimnaziale nr. 117 din Sectorul 6

Targul educational, organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, se desfasoara in perioada 6-8 aprilie, intre orele 9.00 si 17.00, la Scoala Gimnaziala de Arte nr. 5 din str. Gh. Petrascu.

Sursa foto: ziarulring.ro