Burse pentru studentii de la facultatile de stomatologie

Cinci studenti ai facultatilor de stomatologie, care s-au remarcat prin activitati stiintifice si organizationale, vor primi cate o bursa de cate 1.000 de dolari, in cadrul unei competitii dedicata studentilor din ultimul an, au anuntat initiatorii acestui proiect.

Pe langa bani, studentii vor participa, gratuit, la o tabara de vara organizata de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR).De asemenea, vor fi acordate cinci mentiuni si un premiu special constand intr-o excursie la o manifestare stiintifica internationala europeana.

Pentru a se putea inscrie in competitie, studentii trebuie sa fie la o facultate acreditata de medicina dentara din Romania si sa fie cetateni romani si sa aiba domiciliul stabil in tara. Candidatii pot obtine informatii despre concurs pe site-ul www.dental.ro.

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 mai, iar premiile vor fi acordate in cadrul unei festivitati, pe 29 mai. Competitia, organizata de compania Colgate-Palmolive si AMSPPR, a fost initiata in octombrie 2004 si recompenseaza studentii din ultimul an al facultatilor de stomatologie, cu rezultate exceptionale la invatatura si care s-au remarcat prin diferite activitati.

Pe parcursul celor cinci ani de derulare a programului, 20 de studenti au beneficiat de burse in valoare de 1.000 de dolari fiecare si numeroase premii constand in produse de ingrijire orala, participari la tabere studentesti sau manifestari internationale de profil.