BUSOI: Candidatura mea la PRIMARIA CAPITALEI nu este definitiva

Prim-vicepresedintele PNL CRISTIAN BUSOI a declarat vineri ca nu este definitiva candidatura sa la PRIMARIA CAPITALEI, aratand ca o decizie in acest sens va fi luata in luna februarie de conducerea partidului, relateaza Agerpres.

“Candidatura mea nu este una definitiva, nu a fost in niciun moment o candidatura definitiva. Este o decizie a filialei Bucuresti a PNL. Luna februarie va aduce finalizarea analizei si o echipa 1+6 — candidatul la Primaria Bucuresti si candidatii la sectoare. Daca la Primaria Capitalei jumatate de pas a fost facut in luna decembrie, atunci cand a fost formalizata o propunere a filialei Bucuresti, la sectoare (…) inca nu sunt nici macar conturate definitiv candidaturi la toate sectoarele din Bucuresti. (…) Lucrurile acestea se vor decide in luna februarie de catre conducerea centrala a partidului”, a spus CRISTIAN BUSOI intr-o conferinta de presa.

El a aratat ca nu a existat nicio discutie pentru a fi testate alte nume pentru candidatura la Primaria Capitalei, mentionand ca nici nu a fost demarat procesul de sondare a bucurestenilor.

CITESTE SI: DRAGNEA, ATAC LA PNL: UN COLEG A PROPUS ALEGERI PENTRU PRIMARIA BUCURESTI “PANA IESE BUSOI”

“Probabil ca va fi demarat saptamana viitoare”, a afirmat BUSOI.

Liberalul a anuntat in conferinta de presa o campanie de consultare a cetatenilor pe site-ul sau si pe retelele de socializare cu privire la constructia unui mare spital in Bucuresti.

CRISTIAN BUSOI a indicat ca, daca acest proiect va avea o sustinere rezonabila, il va prezenta in campania electorala, in situatia in care va fi desemnat candidat al PNL la Primaria Capitalei, iar in caz contrar va sustine ca oricine va conduce administratia Bucurestiului sa il realizeze.

Sursa foto: rfi