BUSTENI: AUTOCAR cu TURISTI implicat intr-un ACCIDENT RUTIER in zona POIANA TAPULUI

Un autocar in care se aflau 49 de persoane a fost implicat, duminica dupa amiaza, intr-un accident rutier produs pe drumul national 1, in zona “Poiana Tapului” din statiunea Busteni. Primele informatii arata ca niciunul dintre pasagerii din autobuz nu a fost ranit, iar o persoana dintr-un autoturism care a intrat in impact cu autocarul are nevoie de asistenta medicala, informeaza News.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, autocarul, in care se afla 49 de turisti, a fost implicat intr-o coliziune cu un autoturism, in urma accidentului niciunul dintre pasagerii autocarului nefiind ranit.

Reprezentantii Politiei Judetene Prahova au declarat ca autocarul a intrat in coliziune cu un autoturism, accidentul producandu-se pe sensul de mers Brasov – Ploiesti al DN 1. In urma impactului o persoana dintre cele cinci aflate in autoturism a fost ranita, avand nevoie de asistenta medicala, insa a refuzat transportul la spital.

Medicii de la Serviciul de Ambulanta Judetean Prahova, care au intervenit si ei la locul accidentului, au declarat ca toti pasagerii au coborat singuri din autocar, starea lor de sanatate fiind buna. Primele cercetari arata ca accidentul s-a produs dupa ce autocarul a lovit din spate autoturismul pe sensul de coborare dinspre munte.

Sursa foto: adevarul