Bute – Pascal: Cei doi pugilisti au purtat un dialog incendiar in studioul unei televiziuni

Lucian Bute si Jean Pascal se vor intalni la Montreal in cadrul unei gale care va avea loc duminica dimineata de la ora 06.15 si va putea fi urmarit pe postul de televiziune Digi Sport 1 si in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS. Pentru a prefata aceasta intalnire cei doi pugilisti s-au intalnit intr-o emisiune televizata in timpul careia au purtat un dialog incendiar.

Meciul de box dintre Lucian Bute si Jean Pascal este unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive ale acestui debut de an 2014. Cei doi s-au intalnit, fata in fata, in studioul unei televiziuni canadiene unde si-au aruncat cateva replici taioase care tradeaza tensiunea dinaintea acestei partide.

Iata cum a decurs dialogul dintre cei doi pugilisti:

Jean Pascal: Lucian, uita-te in ochii mei!

Lucian Bute: Ma uit.

Jean Pascal: Uita-te bine in ochii mei, Lucian! Raul e deja facut. Infrangerea e in mintea ta.

Lucian Bute: Crezi? Uita-te si tu in ochii mei. Sunt atat de puternic incat nu poti sa faci nimic.

Jean Pascal: O sa reglam asta sambata seara.

Jean Pascal: “Bute spune ca o sa castige el, eu spun ca o sa castig eu, dar singura persoana care poate sa va spuna cine o sa castige e Carl Froch. Si eu am pierdut in fata lui in 2008, dar m-am luptat furios 12 runde. Atunci era mai tanar, era faimos si voia sa devina campion al lumii”.

Lucian Bute: “Sunt un boxer mai bun, asta e clar. Ma cunosc foarte bine, ma simt bine, iar sambata o sa ma vedeti cu bratele in aer si o sa-l auziti pe Michael Buffer anuntand victoria mea. Ii cunosc slabiciunile lui Pascal si le voi exploata”.

Sursa foto: sport.ro