Bute – Pascal: Leonard Doroftei l-a atacat virulent pe Lucian Bute

Fostul campion mondial la profesionisti, Leonard Doroftei, l-a atacat violent pe Lucian Bute inaintea meciului pe care ultimul il va sustine, duminica dimineata, la Montreal cu pugilistul Jean Pascal, informeaza postul Dolce Sport.

Leonard Doroftei l-a desfiintat pur si simplu pe conationalul sau despre care a spus ca mai bine nu s-ar prezenta la meci. In plus, Doroftei a adaugat ca singura sansa a lui Bute de a castiga aceasta partida este sa aiba o ranga la indemana!!!!

Intrebat ce sfat i-ar da lui Lucian Bute inaintea acestui meci, Doroftei a socat cu un raspuns neasteptat. “Sfatul meu pentru Bute? Sa nu se prezinte la meci!”, a spus Doroftei la Dolce Sport.

“Il poate pune la pamant doar cu o ranga. Sa-l atraga in colt si sa dea Larouche (antrenorul lui Bute – n.red.) cu ranga. Altfel, n-are nicio sansa”, a continuat la fel de acid Doroftei.

Leonard Doroftei l-a acuzat pe Lucian Bute si de minciuna. “Cand dadea KO-urile de-i batea pe toti nu-l mai durea mana, acum il doare”, a conchis Doroftei.

Meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal va fi transmisa in direct de postul Digi Sport duminica de la ora 06.15, aceasta putand fi urmarita si in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: adevarul.ro