BUTE vs PASCAL: Pugilistul roman a trecut de cantarul oficial

BUTE vs PASCAL: Lucian Bute si Jean Pascal au trecut de cantarul oficial, inaintea meciului de box programat duminica dimineata la Montreal, de la ora 06.15, care va fi transmis in format Live Text de Mondo News.

​Pugilistii Lucian Bute si Jean Pascal s-au incadrat in limintele categoriei. Bute a cantarit 78,8 kilograme, iar haitianul Jean Pascal a avut 79,38 kilograme. Adversarul lui Bute de maine dimineata a fost nevoit sa isi dea jos caciula pentru a nu depasi limita categoriei. 

BUTE vs PASCAL:  Daca trece de Pascal, campionul roman ar putea incerca sa-si ia revansa in fata lui Carl Froch, potrivit unui anunt facut de Interbox. Sportivul britanic este cosmarul lui Lucian Bute, in fata caruia a suferit ultima infrangere la profesionisti. Despre revansa s-a discutat de mai multe ori in ultimul timp, insa presa americana sustinea ca Bute nu mai vrea sa se bata cu Froch.

BUTE vs PASCAL:  Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze cu Jean Pascal (28-2-1, 17 KO) lain data de 25 mai 2013, insa meciul a fost amanat pentru 18 ianuarie, din cauza unei operatii suferite de pugilistul roman. 

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut in mai 2012 centura IBF la supermijlocie si a mai luptat intr-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, in noiembrie 2012.

BUTE vs PASCAL:  Lucian Bute va primi bani frumosi, indiferent de rezultatul partidei cu Jean Pascal. Campionul roman are stabilita o bursa de 2 milioane de euro pentru confruntarea din ring de duminica dimineata.

Chiar Jean Pascal a tinut sa dezvaluie ce bani va primi Lucian Bute in urma meciului de la Montreal.”Are doua milioane (n.r.- de euro) de motive sa accepte aceasta lupta. E foarte bine, va incasa multi bani la ultima sa lupta, pentru ca sunt sigur ca-l voi face sa se retraga”, spunea ironic Jean Pascal, la inceputul lunii ianuarie.