Bute – Pascal: Presa canadiana il desfiinteaza pe pugilistul roman

Presa din Canada l-a desfiintat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita de pugilistul roman, duminica dimineata, in fata haitianului Jean Pascal. Jurnalistii din Tara frunzei de artar s-au dezlantuit la adresa sportivului legitimat de Interbox care a pierdut, la puncte, dupa 12 reprize, meciul cu Pascal.

Jurnalistii de la TVA Sports considera ca “Pascal l-a dominat pe Bute de la inceput pana la final”. “Pascal i-a dat o lectie de box lui Bute intr-un duel istoric disputat in Centre Bell din Montreal”, au mai notat acestia.

“Poate ca Lucian Bute nu a aflat. A fost programat sa se lupte sambata noaptea, dar nu a aparut in ring. Poate ca atunci cand se pregatea in vestiar, unul dintre oamenii sai trebuia sa-l loveasca in cap si sa-l trezeasca!”, a comentat „Montreal Gazette”.

“Jean Pascal a castigat o lupta minunata”, au titrat jurnalistii de la RDS, care mentioneaza ca “publicul dorea ca lupta sa nu se termine deoarece a fost savuroasa”.

Lucian Bute a fost invins la puncte de Jean Pascal intr-un meci disputat duminica dimineata la Montreal. Decizia a fost unanima din partea celor trei arbitri: 116-112, 117-110, 117-111.

Sursa foto: sptfm.ro