Bute si Pascal ar putea boxa pe 18 ianuarie, la Centre Bell

lucian-bute

Lucian Bute s-a recuperat si a reluat pregatirile. Presedintele Interbox Jean Bedard a dezvaluit ca Lucian Bute este pregatit sa boxeze cu Jean Pascal, pe 18 ianuarie 2014, la Centre Bell din Montreal. 

Bute si Pascal ar fi trebuit sa boxeze in luna mai, insa partida a fost amanata din cauza unei accidentari suferite de pugilistul roman, in urma careia a fost supus unei interventii chirurgicale.

In cazul in care Pascal nu este pregatit sa boxeze cu Bute, locul acestuia ar putea fi luat de Adonis Stevenson, un pugilist canadian de origine haitiana.

“Lucian mi-a confirmat ca este pregatit sa boxeze pe 18 ianuarie, la Centre Bell. L-am informat pe Yvon Michel ca, in cazul in care Jean Pascal nu este disponibil, Adonis Stevenson este o buna optiune pentru Bute”, a spus managerul sau.

Bute s-a declarat gata sa-l infrunte pe Jean Pascal, explicand ca recuperarea la mana decurge foarte bine.

“Sunt pregatit sa il infrunt pe Jean Pascal, dar in situatia in care va declina, imi voi concentra pregatirea pentru o intalnire cu Adonis Stevenson. Sunt intr-o forma excelenta, iar recuperarea pentru mana la care am suferit operatia, decurge foarte bine. Am inceput sa lovesc sacul de pe 8 august, iar mana reactioneaza foarte bine. Nu am dureri si sunt increzator ca totul va fi bine pana la ora meciului”, a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute a detinut vreme de cinci ani centura mondiala la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, pe care a pierdut-o in 2012 in fata britanicului Carl Froch. 

Foto: Adevarul