BUTE vs PASCAL: Lucian, increzator inaintea meciului ! Vezi ce a declarat pugilistul roman

Lucian Bute vs Jean Pascal este lupta care poate relansa cariera pugilistului roman, acesta declarandu-se increzator inaintea disputei pe care o avea duminica dimineata in jurul orei 6.

Lucian Bute boxeaza duminica dimineata cu Jean Pascal intr-o partida care poate reprezenta relansarea ambilor pugilisti in elita boxului profesionist. Romanul Lucian Bute este foarte increzator inaintea partidei cu Jean Pascal, declarand ca se simte intr-o forma extraordinara. “Toate au importanta lor in pregatirea unui meci. Si pregatirea fizica e foarte importanta pentru ca daca nu esti pregatit nu poti rezista 12 reprize. Cea mentala te ajuta sa-ti stapanesti emotiile pentru ca presiunea e foarte mare in aceasta perioada. Cred ca am putut sa le gestionez pe toate. Ma simt foarte bine, am avut un cantonament foarte bun. Am fost aici, la Montreal, impreuna cu stafful meu si am avut la indemana tot ce mi-a trebuit. Am avut trei parteneri de sparring, doi americani si un canadian. Ma simt intr-o forma extraordinara, iar psihologic vorbind stau foarte bine. Am mintea limpede, stiu ce vreau, stiu ce pot, am incredere in abilitatile mele si stiu ca va totul fi bine. Eu sunt campionul”, a spus Bute la DigiSport.

BUTE vs PASCAL: Lucian Bute si Jean Pascal au trecut de cantarul oficial, inaintea meciului de box programat duminica dimineata la Montreal, de la ora 06.15, care va fi transmis in format Live Text de Mondo News.

​Pugilistii Lucian Bute si Jean Pascal s-au incadrat in limintele categoriei. Bute a cantarit 78,8 kilograme, iar haitianul Jean Pascal a avut 79,38 kilograme. Adversarul lui Bute de maine dimineata a fost nevoit sa isi dea jos caciula pentru a nu depasi limita categoriei.

BUTE vs PASCAL:  Daca trece de Pascal, campionul roman ar putea incerca sa-si ia revansa in fata lui Carl Froch, potrivit unui anunt facut de Interbox. Sportivul britanic este cosmarul lui Lucian Bute, in fata caruia a suferit ultima infrangere la profesionisti. Despre revansa s-a discutat de mai multe ori in ultimul timp, insa presa americana sustinea ca Bute nu mai vrea sa se bata cu Froch.

BUTE vs PASCAL:  Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze cu Jean Pascal (28-2-1, 17 KO) lain data de 25 mai 2013, insa meciul a fost amanat pentru 18 ianuarie, din cauza unei operatii suferite de pugilistul roman.

Gala de la Montreal in care va avea loc meciul dintre Bute si Jean Pascal incepe la ora 3 dimineata, duminica, cei doi urmand sa urce in ring in jurul orei 6:00. Partida va fi transmisa de DigiSport 1 si in format LIVE TEXT de MONDO NEWS. 

Sursa foto: sport.ro