Buzău: Doi oameni au fost uciși de albine! Un al treilea este în șoc anafilactic

Tragedie în județul Buzău. Doi oameni au murit, sâmbătă, iar un al treilea este în şoc anafilactic dupa ce au fost înţepaţi de albine, in satul Aldeni,comuna buzoiană Cernăteşti, notează news.ro.

Din primele informaţii furnizate de reprezentanţii Jandarmeriei Buzău, cele trei persoane au fost atacate de mai multe albine agresive. Doua dintre ele au decedat, iar a treia este în şoc anafilactic, mai scrie news.ro. ”O neglijență a unor apicultori.

Citește și:  TÂRGOVIȘTE: ȘI-A SECHESTRAT NEVASTA ȘI A TORTURAT-O CA ÎN FILMELE HORROR! CALVARUL FEMEII A DURAT ORE ÎNTREGI

Nu se transportă ziua albinele. Erau 3 băieți din Berca. Au vrut să plece cu el și nu și-au dat seama că au desfăcut chingile. Ei descărcau stupii, avem mulți salcâmi. Unul a murit în drum spre spital, altul a fost găsit mort.”, a spus, la Digi 24, primarul Petrică Mârzea.

La faţa locului sunt autorităţi locale, jandarmi, poliţişti, dar si apicultori şi medici de la Ambulanţă, care incearca să salveze persoana care e în şoc anafilactic.

Sursa foto: realitatea