BUZAU: Un barbat ii ACUZA pe medici de malpraxis dupa ce organul sexual i-a fost amputat

Un barbat ii acuza de malpraxis pe medicii de la Spitalul Judetean Buzau si vrea sa le ceara o jumatate de milion de euro despagubiri pentru ca l-au mutilat pe viata.

Barbatul sustine ca medicii buzoieni i-ar fi facut niste manevre gresite care au dus la necrozarea penisului. Ca sa-i salveze viata, alti medici, de aceasta din Bucuresti, au fost nevoiti sa-i amputeze penisul. Polistii si Colegiul medicilor fac anchete ca sa stabileasca daca medicii din Buzau l-au nenorocit pe barbat. 

CITESTE SI: IASI: MEDICI ACUZATI DE MALPRAXIS IN CAZUL DECESULUI UNEI TINERE CARE A NASCUT PRIN CEZARIANA

Fost cadru militar, barbatul de 54 de ani spune ca necazurile sale ar fi pornit de la o sonda montata gresit la Spitalul Judetean Buzau, unde fusese internat pentru ca avea insuficienta renala.

Barbatul s-a simtit rau si dupa interventia chirurgicala si a decis sa se duca la Spitalul Militar din Capitala. Medicii bucuresteni au reusit sa-i salveze viata, insa au fost nevoiti sa-i amputeze penisul. 

Barbatul a depus plangere penala impotriva Spitalului Judetean din Buzau si vrea sa ceara, in instanta, o jumatate de milion de euro despagubiri. Atat Politia, cat si Colegiul medicilor fac cercetari ca sa afle daca medicii buzoieni sunt vinovati de malpraxis. 

CITESTE SI: FETITA, DECEDATA LA MAI PUTIN DE O ORA DE LA INTERNARE. CONTROL LA MS LA SPITALUL DIN IASI

In anul 2004, un bucurestean a fost mutilat pe viata de medicul Naum Ciomu, care i-a sectionat din greseala penisul in timpul unei operatii de rutina. Barbatul a castigat in instanta despagubiri de jumatate de milion de euro.