BUZAU: Un BARBAT si-a UCIS PRIETENUL si i-a ascuns CADAVRUL

Un barbat de 66 de ani din judetul Buzau a fost retinut dupa ce si-ar fi ucis un prieten cu care ar fi avut o relatie intima, apoi ar fi ascuns cadavrul in beciul casei, unde a fost descoperit dupa doua saptamani, informeaza News.ro.

Potrivit anchetatorilor, un barbat de 66 de ani din localitatea Valea Ramnicului a fost retinut, dupa ce o femeie a sunat, joi, la 112 si a anuntat ca un cunoscut de-al sau i-a dezvaluit ca si-a ucis prietenul in urma cu aproape doua saptamani, dupa care a ascuns cadavrul in beciul locuintei.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Buzau, in urma cercetarilor stabilindu-se ca fapta se confirma, relateaza News.ro. Primarul din Valea Ramnicului, Marian Galbenu, a declarat ca barbatul de 66 de ani si victima sa, in varsta de 35 de ani, din Ramnicu Sarat, ar fi avut o relatie intima.

Crima ar fi avut loc in urma unui conflict izbucnit intre cei doi. Barbatul de 66 de ani l-ar fi strans de gat pe cel de 35 de ani, apoi l-a lovit cu o caramida in cap, omorandu-l. Ulterior, agresorul a ascuns cadavrul in beciul gospodariei sale. Joi, el i-ar fi povestit unei femei, o ruda apropiata, ce s-a intamplat, iar aceasta a sesizat Politia.

Sursa foto: jurnalul