BUZAU. Un POLITIST a MURIT dupa ce a fost INTEPAT de o ALBINA

TRAGEDIA s-a petrecut in localitatea Bradeanu din judetul BUZAU. POLITISTUL, in varsta de 38 de ani, era in concediu si a venit in vizita la prisaca tatalui sau. A vrut sa-i dea o mana de ajutor, fara sa stie ca vor fi ultimele lui clipe de viata.

POLITISTUL a intrat in SOC ANAFILACTIC dupa ce o ALBINA l-a INTEPAT in varful capului. Intreaga comunitate este in stare de soc, informeaza postul Romania Tv. Barbatul a intrat in stupina fara echipament de protectie, iar intepatura ALBINEI l-a facut sa cada din picioare. Speriat, tatal lui l-a urcat in masina, dar a anuntat si salvarea cu care s-a intalnit pe drum.

O ambulanta l-a preluat cand inca era constient si l-a dus la spital. Acolo, medicii i-au facut manevre de resuscitare, timp de o ora, dar POLITISTUL nu a mai putut fi salvat. Apicultorii din zona sunt uluiti. “Noi, stuparii de regula avem niste pastile care sunt contra alergiei si primul ajutor, bem o pastila din aia ca sa rezistam pana la un spital”, a explicat unul dintre ei.

Tanarul POLITIST suferea de diabet, iar acest lucru i-a diminuat sansele de supravietuire. In urma lui a ramas o fetita de patru ani.

Sursa foto: adevarul.ro