Buzău. Tânărul agresiv și cu probleme psihice care evadase de la Săpoca a fost găsit mort!

Un tanar de 23 de ani, din Prahova, cu afectiuni psihice, internat si aflat in executarea unei masuri de siguranta, a plecat, luni, de la Sectia Ojasca a Spitalului de neuropsihiatrie si pentru masuri de siguranta Sapoca, judetul Buzau, fiind cautat de politisti si jandarmi.

Update: “Tanarul a fost gasit decedat in extravilanul localitatii Unguriu”, au anuntat politistii citati de Mediafax. Acestia nu au precizat deocamdata circumstantele in care s-a produs decesul.

Știre inițială

Tanarul este cunoscut ca fiind agresiv, astfel ca persoanele care il vad sunt sfatuite sa nu se apropie de el. Politistii buzoieni au fost sesizati ca un bolnav cu afectiuni psihice, in varsta de 23 de ani, din Prahova, internat si aflat in executarea unei masuri de siguranta, a parasit incinta Sectiei Ojasca din cadrul Spitalului de neuropsihiatrie si pentru masuri de siguranta Sapoca.

El are o inaltime de 1,70 m, greutate – aprox. 65 kg, iar la momentul parasirii unitatii spitalicesti purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru, fes de culoare neagra. Politistii fac investigatii si, impreuna cu jandarmii, desfasoara activitati de cautare a barbatului.

Persoanele care il vad pe tanarul cautat sunt sfatuite sa nu se apropie de acesta, intrucat este cunoscut ca avand comportament agresiv. Persoanele care detin informatii utile sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112.

Sursa foto: realitatea