CA IN FILME! Un american care TRAIESTE PE STRADA a castigat la LOTERIE 500.000 de dolari

Americanul MICHAEL ENGFORS nu a fost un tip norocos pana in prezent. Dupa ce a DORMIT SASE ANI IN STRADA, viata i s-a schimbat cand a tras un BILET CASTIGATOR LA LOTERIE. La 60 de ani a castigat jackpot-ul: 500.000 de dolari, de care barbatul alcoolic care isi pierduse afacerea avea mare nevoie, scrie miercuri 7sur7, citat de Agerpres.

Engfors avea 55 de ani cand firma lui a dat faliment. Tot atunci a divortat si acest concurs de imprejurari l-a impins pe strazile din Aspen (Colorado), unde a trait vreme de sase ani. O perioada sumbra si fara perspectiva unui viitor mai bland, deceptionat de biletele necastigatoare pe care le cumpara Engfors spera totusi la o viata mai buna. Vinerea trecuta a castigat jackpot-ul. “A intrat inauntru strigand +Am castigat, am castigat+”, spune vanzatorul de la statia de benzina de unde barbatul a cumparat biletul.

Sansele de a castiga cei 500.000 de dolari erau foarte mici, statisticile indicand una la 840.000, asa incat o data in viata Engfors poate considera ca a avut mult noroc. Voluntarii care lucreaza la centrul pentru persoane fara adapost sunt fericiti sa vada ca roata s-a intors pentru el. “Nimeni din cartier nu merita mai mult decat el sa castige, el trebuia sa castige aceasta suma”, spune Jeremy Kowalis, care s-a ocupat adesea de Engfors.

Americanul norocos nu si-a schimbat deocamdata obiceiurile. Sta tot intr-o biserica unde sunt gazduiti pe timp de noapte cei fara adapost. Michael Engfors are acum o alta stare de spirit fiindca i s-au deschis noi posibilitati. Vrea sa isi caute fiica de care nu mai stie nimic de peste 20 de ani, lucru pe care acum il regreta. De indata ce o va gasi, isi va cumpara bilet de avion pana la ea, indiferent unde se afla. Apoi, Engfors vrea sa cumpere o casuta si o pereche de schiuri, la ambele visand de multa vreme, incheie 7sur7.

Sursa foto: dailymail