CAB a redus cuantumului daunelor morale pe care CNADNR trebuie sa le plateasca studentei care a ramas fara o mana

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a redus cuantumului daunelor morale pe care CNADNR trebuie sa le plateasca studentei care a ramas fara o mana in urma unui accident rutier produs in urma cu sapte ani. 

Magistratii CAB au redus astfel suma de la 1.000.000 de euro pe care Tribunalul Bucuresti decisese ca CNADNR trebuie s-o plateasca tinerei. Decizia poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Georgiana-Elena Ghegeliu (foto) a actionat in judecata CNADNR si a cerut daune morale de un milion de euro pentru traumele suferite in urma accidentului.

Fata se afla alaturi de prietenul sau intr-o masina care circula pe drumul national care duce spre Brasov. Acesta a incercat sa evite coliziunea cu un alt autoturism, ramas neidentificat, care intrase pe contrasens si a tras de volan in dreapta, insa a pierdut controlul iar autovehiculul s-a oprit intr-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat.

Parapetul a strapuns portiera din dreapta a autoturismului si a accidentat-o grav pe tanara la mana, care ulterior i-a fost amputata de medici pentru a salva viata Gabrielei.

Sursa foto: qmagazine.ro