CAB ar putea pronunta SENTINTA intr-un DOSAR al lui RADU MAZARE

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) ar putea pronunta, miercuri, sentinta in dosarul in care fostul primar al Constantei, Radu Mazare, este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri. Instanta a amanat pana acum de cinci ori pronuntarea sentintei in acest dosar, informeaza televiziunile de stiri.

Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis in judecata de procurorii DNA, alaturi de alte 36 de persoane, in legatura cu restituirea si atribuirea nelegala a unor intinse suprafete de teren intravilan din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

Alaturi de Radu Mazare au fost trimisi in judecata mai multi membri ai comisiei de aplicare a Legii 10/2001 din Primaria Constanta, printre care Nicusor Constantinescu – fost presedinte al CJ Constanta si fost consilier municipal; seful Directiei Administratie Publica, Constantin Racu; seful Directiei Patrimoniu, Daniela Ramona Dospinescu; seful Directiei Tehnic-Investitii, Ion Marica; fostul consilier municipal Dan Miron si consilierii juridici Cristian Talpau, Nora Alina Chirca si Bogdan Ghitulescu. Acestia sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice, cu obtinerea de avantaje patrimoniale, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, fals intelectual, in forma continuata, si asociere pentru savarsirea de infractiuni.

Sursa foto: ziua de constanta