CADAVRUL UNEI VEDETE DISPARUTE IN URMA CU 1 AN, GASIT IN CONDITII SOCANTE

CADAVRUL UNEI VEDETE DISPARUTE IN URMA CU 1 AN, GASIT IN CONDITII SOCANTE

Soc in lumea mondena din Mexic. Trupul neinsufletit al actritei mexicane Carmen Yarira Esparza Noriega a fost descoperit in rezervorul de apa al unui cartier rezidential din Ciudad de Mexico, la aproape un an dupa disparitia ei, informeaza contactmusic.com.

Actrita Carmen Yarira Esparza Noriega, care avea varsta de 27 de ani in momentul disparitiei sale, a fost vazuta pentru ultima data in viata intr-o sala de sport din Ciudad de Mexico in februarie 2014, afirma Fox News Latino.

Citeste si: PERSONALITATILE care au DECEDAT in ANUL 2014

Trupul ei neinsufletit a fost descoperit in decembrie, cu ocazia unei anchete a Departamentului pentru Sanatate din capitala mexicana, dupa ce locuitorii din cartierul rezidential Grand Chapultepec, unde locuia actrita, s-au plans de gustul ciudat al apei de la robinetele lor.

Oficialii mexicani au cercetat rezervorul care alimenta reteaua de apa curenta a cartierului respectiv si au descoperit in el trupul actritei, care intrase in descompunere. Rudele ei au putut sa identifice trupul dupa implanturile pe care vedeta mexicana le avea la nivelul soldurilor si sanilor, a precizat un medic legist local, citat de Fox News Latino.

Citeste si: O indragita actrita a murit intr-un spital de New York