Cadavrul unui barbat, gasit plutind pe Dunare

Cadavrul unui barbat, aflat in stare avansata de descompunere, a fost gasit, duminica seara, plutind pe Dunare, in judetul Constanta, politistii descoperind in buzunarele hainelor o suma importanta de bani.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, cadavrul a fost vazut, duminica seara, de localnici din satul Capidava, comuna Topalu, plutind pe suprafata apei, pe malul drept al Dunarii. Astfel, politistii de investigatii criminale si criminalisti din cadrul Politiei Judetene Constanta s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca barbatul a decedat de mai multa vreme, trupul acestuia fiind intr-o stare avansata de putrefactie, informeaza realitatea.net.

Citeste si: CADAVRUL UNUI BARBAT, DESCOPERIT PE RAUL DAMBOVITA

In buzunarele hainelor pe care barbatul le purta au fost gasiti 1.450 de lei, un breloc cu doua chei dintre care una de masina cu inscriptia VW si una de yala, iar la mana stanga avea un ceas de firma.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Medgidia, pentru necropsie, politistii incercand sa afle identitatea victimei, dar si cauzele si imprejurarile decesului.

Sursa foto: rnews.ro