Cadoul pregătit fanilor de Sylvester Stallone la 40 de ani distanță de la premiera filmului Rocky. Video

Din 1976, Rocky Balboa s-a transformat în cel mai faimos pugilist de pe marile ecrane. La aniversarea de 40 de ani a peliculei de Oscar “Rocky”, Sylvester Stallone le-a prezentat fanilor trailerul pentru noul documentar pe care l-a realizat despre pelicula-fenomen.

Călătoria cinematografică a lui Rocky pare să se fi încheiat, ocazie cu care Sylvester Stallone se pregătește să lanseze producția “40 Years of Rocky: The Birth of a Classic”, care va oferi publicului posibilitatea de a afla detalii extraordinare despre un film iconic.

Citește și: AVENGERS: ENDGAME. REGIZORII AU FILMAT CINCI FINALURI ALTERNATIVE PENTRU A PĂSTRA DEZNODĂMÂNTUL SECRET

În loc să spună povestea francizei ca întreg, documentarul se va concentra asupra primului film din serie și a modului în care a ajuns să fie creat. Spre încântarea fanilor, vor fi dezvăluite clipuri video din timpul filmărilor care nu au mai fost difuzate niciodată până acum, iar Sly va fi naratorul.
“40 Years of Rocky: The Birth of a Classic” este un documentar regizat de Derek Wayne Johnson, care aduce, pe lângă experiența sa în filmul de gen, un interes imens față de acest subiect și de cariera lui Stallone.

Derek Wayne Johnson a scris și regizat documentarul “John G. Avildsen: King of the Underdogs”, despre regizorul câștigător de Oscar al filmelor “Rocky”, “Karate Kid” și “Lean on Me”. Tot el a scris și regizat documentarul “Stallone: Frank”, despre fratele lui Sylvester și cariera sa mai puțin cunoscută, dar totuși impresionantă.

“40 Years of Rocky: The Birth of a Classic” nu este primul documentar despre franciza cu pugiliști. În 2011, a fost lansat la TV “The Rocky Saga: Going the Distance”, care a acoperit întreaga franciză până la momentul respectiv. De asemenea, simultan cu premiera lui “Creed” din 2015, a existat un documentar de o oră numit “Rocky to Creed: Legacy Continues”, narat de Michael B. Jordan.

Sursa traducere: filmnow