Cadouri de Crăciun potrivite pentru fiecare zodie în parte

Cu totii primim si oferim cadouri de Craciun. Pentru a evita, insa, o situatie in care iubita, prietenul sau vecinul sa nu fie dezamagit/a de darul oferit, e bine sa stim cat mai multe despre persoana respectiva. Inclusiv, in ce zi s-a nascut si carei zodii apartine.

MONDO NEWS a intocmit  o lista de cadouri care se potrivesc precum o manusa fiecarei zodii in parte.

Berbec

Berbecul este o zodie de Foc si apreciaza cadourile de calitate, cat mai practice. Nativul zodiei este o persoana deschisa si sincera, astfel ca il poti intreba fara rezerve ce-si doreste si vei afla raspunsul exact. Asa cum el va incerca intotdeuna sa ofere darul perfect, isi doreste la randul lui un cadou util, care sa-i demonstreze ca este apreciat.

Berbecul este o persoana dinamica si entuziasta care nu priveste cadoul ca pe un gest simbolic. Pentru el conteaza atentia pe care i-ai acordat-o cautandu-i darul perfect.  Produsele cosmetice, parfumurile scumpe, ghidurile practice, un vin de colectie, toate ambalate si personalizate cat mai deosebit, sunt cadouri ideale din partea lui Mos Craciun

Taur

Nativii zodiei Taur sunt guvernati de planeta dragostei si a frumusetii, Venus. Astfel, planeta guvernatoare le intensifica dorinta pentru frumos si bun gust. Orice cadou personalizat, oferit din inima este perfect pentru acesti nativi: decoratiuni pentru casa, un tablou deosebit, o cutie de bomboane fine, piese vestimentare, dar si alte daruri haioase, care sa-i aduca aminte cu drag de persoana care i l-a daruit.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt guvernati de planeta Mercur, care le sporeste spiritul practic. Acestia apreciaza daruri utile pe care le pot folosi. De asemenea, Gemenii sunt foarte curiosi, interesati de obiecte si descoperiri care le pot incita nevoia de cunoastere. Ii poti stimula inteligenta daruindu-i un joc de logica, cub rubik, CD-uri cu muzica clasica sau carti. Daca iti doresti sa-i cumperi de imbracat, tine cont de culorile sale favorite: oranj, violet, verde sau galben. O invitatie intr-o calatorie, accesorii pentru telefonul mobil, un MP3 player, cani personalizate, bratari sau rechizite pentru birou sunt de asemenea cadouri care il vor da pe spate pe acest nativ.

Rac

Nativul zodiei Rac este o persoana sensibila, guvernata de Luna cu aptitudini artistice bine dezvoltate. Pentru el cadoul inseamna mai mult decat un simplu dar. Alaturi de el trebuie sa-i oferi si o parte din sufletul tau. Racul nu este pretentios, insa trebuie sa-i dovedesti ca te-ai straduit foarte mult sa-i gasesti darul potrivit. Asadar, acorda atentie detaliilor: alege cu atentie punga, panglica si impacheteaza-l cu grija. Ii poti oferi cadouri precum obiecte traditionale tipic romanesti, obiecte de colectie, antichitati, o amuleta, un parfum sau piese vestimentare in nuante albastru, verde ori rosu. De asemenea, Racii sunt familisti si au un spirit casnic deosebit, asadar apreciaza si decoratiunile interioare pentru casa, obiectele de uz casnic sau albumele foto.

Leu

Leul este extravagant, entuziast si generos dominat de Soare. Acesta apreciaza foarte mult cadourile si se simte flatat de fiecare data cand primeste ceva. Mai mult decat gestul simbolic, il impresioneaza faptul ca te-ai gandit la el. Leul va fi si mai fericit daca se va putea mandri cu darul tau, asadar poti sa-i daruiesti un ceas, un tricou haios personalizat, un fular deosebit ori flori.

Fecioara

Fecioara este o persoana practica, inteligenta, dominata de Mercur. Foarte atenta la detalii, aceasta este extrem de pretentioasa . Fecioara apreciaza cadourile cu bun gust, cat mai practice care sa nu-i trezeasca semne de intrebare. In plus, considera ca darul primit vorbeste si despre caracterul tau. O vei impresiona cu siguranta, daca ii vei demonstra ca ai tinut cont de preferintele sale in alegerea cadoului. In calitate de Mos Craciun poti impresiona in mod pozitiv Fecioara daruindu-i o geanta practica, articole pentru birou, parfumuri cu esente energizante, produse cosmetice, un portofel multifunctional sau jocuri de strategie.

Balanta

Balanta se numara printre cele mai comunicative semne ale zodiacului si daca esti atent, poti afla din timp ce cadou isi doreste. Mos Craciun il poate surprinde placut pe nativul zodiei cu orice articol vestimentar, o lenjerie deosebita, o bautura fina, orice legat de domeniul artistic, un album foto, albume de muzica clasica, bijuterii sau flori de toamna.

Scorpion

Scorpionul este o persoana ambitioasa, foarte curioasa si hotarata, guvernata de Marte si Pluto. Acesta apreciaza cadourile de calitate care i se potrivesc personalitatii.

Darurile ideale pentru acest nativ sunt bijuteriile sau parfumurile rafinate, accesoriile vestimentare, ramele foto, pietrele norocoase sau amuletele.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana activa care iubeste aventura. Jupiter, planeta guvernatoare ii sporeste interesul pentru calatorii, filosofie si spiritualitate. Astfel, cadoul potrivit pentru nativul zodiei ar fi o excursie surpriza la munte care implica aventura si risc, ghiduri turistice, cadouri-capcana amuzante, carti umoristice, cani haioase, un glob pamantesc sau albume cu formatiile preferate.

Capricorn

Capricornul este o persoana diplomata si conservatoate guvernata de planeta Saturn. In materie de cadouri pune accent pe caracterul practic si util. Isi doreste de la Mos Craciun un dar folositor si eficient. Surprinde-l pe Capricorn cu o geanta practica, un ceas elegant, un vin vechi, articole pentru birou, plante de camera, o camera foto sau articole de vestimentatie in nuante indigo, albastru, gri, verde sau rosu.

Varsator

Varsatorii sunt persoane inventive si originale dominate de planeta Uranus. Adepti ai nonconformismului, adora sa fie surprinsi. Desi nu sunt foarte pretentiosi cand vine vorba de daruri, apreciaza orice cadou inovator si original.

Pesti

Pestii sunt persoane sensibile cu o imaginatie bogata guvernate de planeta Neptun. Acestia sunt atrasi in mod special de obiectele de arta, mistere si filosofie. Vor aprecia romanele clasice, lumanarelele parfumate, o cutie cu bomboane , o invitatie romantica in oras, sau cartile de psihologie.