CADOURILE pe care le-ar putea primi George Alexander Louis of Cambridge GALERIE FOTO

Cadourile pe care le-ar putea primi Printul George Alexander Louis of Cambridge este un alt subiect dezbatut pe larg in presa britanica, jurnalistii de la cotidianul Daily Mail alcatuind deja o lista cu sugestii legate de acest lucru.

Cadourile pe care Printul George ar putea sa le primeasca din partea rudelor, apropiatilor dar si a altor persoane reprezinta unul dintre subiectele intens dezbatute in aceste zile, cand toata lumea vorbeste numai despre bebelusul regal.

Prima care i-a facut, deja, un cadou Printului George este bunica acestuia din partea mamei, Carole Middleton, care i-a daruit o pereche de bratari de argint cu clopotei, pe care nou-nascutii trebuie sa le poarte atunci cand ies in public.

Lista publicata de sursa citata cuprinde o serie de cadouri normale, dar si unele destul de extravagante. O casuta de joaca in stil victorian – 13.000 de lire sterline, ursulet – 6.000 de lire sterline, cadita de baie cu cristale Swarowski – 2500 de lire sterline, calut de lemn cu compartiment pusculita – 8.500 de lire sterline, monitor dotat cu camera video – 135 de lire sterline, un elefantel cu aur si diamante – 70.000 de lire sterline, caciulita in forma de coroana – 45 lire sterline, biberon – 100 de lire sterline.

Sursa foto: dailymail.co.uk