Cainele care a omorat o fetita de trei ani va fi eutanasiat

Cainele care a ucis o fetita de trei ani din comuna galateana Draguseni va fi eutanasiat, au decis autoritatile.

Stapanul animalului nu va raspunde insa penal pentru ca tatal micutei considera ca a fost un accident si nu va depune plangere.

Tragedia a avut loc marti in satul Fundeanu din comuna Dragusani din judetul Galati. O fetita de trei ani si-a pierdut viata dupa ce a fost muscat de cainele unor vecini. Astfel, in urma primelor verificari, politistii au stabilit ca fetita de trei ani, pe fondul nesupravegherii, a iesit din curtea casei, a traversat strada si a intrat in curtea unui localnic, unde a fost atacata de cainele acestuia, care s-a eliberat din lant.

Citeste si: Copil de 3 ani SFASIAT de cainii familiei. UPDATE

Medicii sositi la fata locului au Incercat sa o resusciteze mai bine de o ora si jumatate, insa nu au reusit sa ii salveze viata. Doctorii au spus ca au fost socati de felul in care arata copilul. In urma atacului, fetita a suferit numeroase leziuni si a decedat in drum spre spital. Potrivit medicilor, alti trei caini erau in curtea casei.

Trupul neinsufletit al copilului a fost dus la morga Spitalului Judetean din Galati si medicii urmeaza sa faca necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Sursa foto: acasa.ro.