Cainele lui Jean Constantin a ajuns pe strada!

Cainele lui Jean Constantin, o corcitura de ciobanesc german, nu a fost adoptat de nimeni! Cainele parasit sta in portul Constanta, acolo unde Maestrul obisnuia sa mearga frecvent.

Rudele si prietenii lui Jean Constantin au cam uitat de acesta. Nimeni nu a mai calcat de luni bune la mormantul marelui actor. Asa ca, nu e de mirare ca nimeni nu a dorit sa ii adopte cainele…

“Jean”, cum il striga toti chelnerii din port, traieste la mila oamenilor. E slab, neingrijit si are o privire trista, ca si cum inca l-ar mai astepta pe Maestru…“A venit singur, aici, dupa moartea lui Nea’ Jean. Noi il stiam, pentru ca veneau in port sa se plimbe foarte des. Atunci, cainele a suferit foarte mult, a stiut ca stapanul lui nu mai este si a refuzat sa manance cateva saptamani la rand. Slabise foarte, foarte mult. Noi am crezut ca va muri, dar pana la urma a supravietuit. De atunci, tot in port a ramas”, povesteste emotionat un chelner din port.

Chiar daca nu mai e un caine tinut in puf, Jean are parte de tratament special in port. Oamenii stiu ca a fost cainele lui Jean Constantin, asa ca il hranesc mai des decat pe ceilalti catei ai strazii.

“Este un foarte bun paznic al portului. Imediat ne da de veste daca i se pare ceva in neregula. Este un caine prietenos cu cei pe care ii cunoaste”. spune acelasi chelner.

Jean Constantin a decedat la varsta de 81 de ani, in propriul apartament din Constanta, in urma unor afectiuni cardiace.

Sursa foto: wowbiz.ro