Cainii din Sectorul 2 pot fi adoptati la distanta

Pentru iubitorii de animale care nu au posibilitatile necesare de ingrijire, dar doresc sa salveze viata unui patruped, Consiliul Local al Sectorului 2 a hotarat conditiile in care se poate adopta la distanta un caine.

In prezent se ofera spre adoptie la distanta un numar de 704 caini care sunt gazduiti in doua adaposturi, unul la Butimanu, judetul Dâmbovita si altul la Tanganu, judetul Ilfov.

Cei 704 caini au fost preluati de Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 la solicitarea unor persoane sau societati comerciale care nu mai puteau sa-i ingrijeasca din diverse motive sau de la rudele bucurestenilor care au decedat, iar urmasii acestora nu doresc sa continue intretinerea animalului respectiv.

Pentru a preveni ajungerea in strada a acestor caini, Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 i-a preluat in adaposturile create special pentru asemenea cazuri. Iubitorii de animale sunt invitati sa vina si sa-si aleaga cainele dorit, dupa urmatorul program: de luni pana vineri intre orele 10.00 – 18.00.

sursa foto: oradeapress.ro