Cainii nu au fost niciodata in responsabilitatea noastra: Vezi cine a dat aceasta declaratie

Directorul Administratiei Domeniului Public (ADP) Sector 2, Cristian Lemnaru, a spus luni, la iesirea de la Parchetul ICCJ, ca nu a fost niciodata datoria ADP sa adune cainii de pe strazi, precizand ca nu vrea sa faca declaratii despre dosarul privind moartea lui Ionut.

Seful ADP Sector 2 a declarat, la iesirea de la Parchetul Instantei Supreme, ca se fereste sa dea declaratii la acest moment, acuzatia fiind “destul de grava”, iar cauza penala e pe rol. El a precizat ca luni s-a stabilit doar ca in zile urmatoare sa revina la Parchet, pentru a da o declaratie completa, dupa ce isi va pregati apărarea.

Intrebat despre situatia cainilor care in 2 septembrie l-au omorat pe copilul de patru ani, in apropierea Parcului Tei, Lemnaru a raspuns: “Niciodata nu a avut ADP-ul in grija acei caini, maidanezii nu erau ai ADP-ului, iar terenul unde s-a intamplat acea nenorocire nu apartinea domeniului public”.

Intrebat in legatura cu strangerea cainilor de pe strazi, Lemnaru a spus ca “niciodata nu a fost responsabilitatea ADP”. Acesta considera ca si in Romania, ca si in alte tari, parcurile nu trebuie ingradite, reprezinta un loc public cu intrari si iesiri pentru oamenii care le folosesc.

sursa foto: stirile.rol.ro