CALARASI: 14 RANITI dupa ce un MICROBUZ s-a RASTURNAT! COD ROSU de INTERVENTIE

Paisprezece persoane au fost ranite, luni seara, doua fiind in stare grava, intr-un accident petrecut in localitatea Curcani, din judetul Calarasi, in urma caruia un microbuz s-a rasturnat dupa ce s-a ciocnit cu un autoturism in care erau patru persoane, informeaza News.ro.

La fata locului, au fost trimise si echipaje de la SMURD Bucuresti, fiind activat planul rosu de interventie. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Ovidiu Tataranu, accidentul a avut loc pe DN4, in localitatea Curcani. Microbuzul in care se aflau 19 persoane s-a ciocnit de un autoturism in care erau patru persoane, in urma impactului microbuzul rasturnandu-se.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale de la SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta Calarasi. Echipajele medicale au acordat ingrijiri unui numar de doisprezece raniti din microbuz si altor doi raniti din autoturismul implicat in acident. “Toti cei raniti sunt constienti, nu sunt victime decedate, din primele evaluari doi dintre raniti par a fi mai grav”, a declarat reprezentantul ISU Calarasi.

Ambulantele au transportat ranitii catre spitale din Bucuresti, urmand ca politistii sa stabileasca modul in care a avut loc accidentul si cine este de vina pentru producerea acestuia. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, la locul accidentului au fost trimise, pe langa ambulante de la Calarasi, si echipaje de la SMURD Bucuresti, fiind activat planul rosu de interventie.

Sursa foto: adevarul