Calarasi: Sute de gospodarii fara curent electric, pe mai multe drumuri se circula cu restrictii

Sute de familii din comuna Lehliu Sat, din judetul Calarasi, nu beneficiaza de ELECTRICITATE, luni, din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, iar pe doua drumuri nationale traficul rutier a fost INCHIS din cauza VISCOLULUI.

Potrivit Politiei CALARASI, doua drumuri nationale din acest judet au fost inchise, luni, incepand cu ora 11.30, din cauza viscolului. Astfel, traficul rutier este inchis pe DN 3 Bucuresti – Calarasi si pe DN 3A Lehliu – Drajna. Pe aceste doua tronsoane de drum fusese instituita, luni dimineata, restrictie de trafic fiind INTERZISA  circulatia TIR-urilor.

CITESTE SI: ZECE MASINI au ramas INZAPEZITE in judetul Vrancea. UPDATE 

Totodata, circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone este RESTRICTIONATA pe DN4 Bucuresti – Oltenita. Pentru prevenirea oricaror evenimente pe drumurile publice, politistii recomanda conducatorilor auto sa nu porneasca la drum daca nu este absolut necesar.

Tot in judetul Calarasi, Autostrada Soarelui A2 a fost inchisa incepand cu ora 8.30 din cauza vizibilitatii foarte reduse.

CITESTE SI: CAPITALA sub asediul ZAPEZII: Zeci de copaci CAZUTI, masini AVARIATE

Conform datelor furnizate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi, caderile masive de zapada si vantul puternic au provocat avarii pe reteaua de alimentare cu energie electrica a comunei Lehliu Sat, unde 350 de familii nu au ENERGIE ELECTRICA.

Sursa foto: