Călătorii pe ruta Timişoara – Baia Mare, terorizaţi de imigranți! Controlorul, amenințat cu moartea! Video

Clipe de groază, duminică, pentru pasagerii din trenul Timișoara – Baia Mare după ce, la Valea lui Mihai, chiar poliția a urcat în tren trei imigranți, cu scopul de a-i duce la Baia Mare. Cei trei, se pare că imigranți din Algeria, au încercat să-i jefuiască pe călători și l-au amenințat pe controlor cu moartea, informează televiziunile de știri!

Presa locală relatează imigranții care au fost lăsați în grija controlorilor au terorizat pasagerii. “Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a relatat un pasager.

Se pare că imigranților chiar le-a ieșit o tentativă de furt, doar că norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și au recuperat portofelul femeii. Imigranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului, pe care l-au şi amenințat arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul! Cei trei sunt solicitanți de azil și aveau documente privizorii eliberate de autoritățile române.

Sursa foto: captura video