Calaul francezului DECAPITAT in Algeria a fost IDENTIFICAT

Bashir Kherza, prezentat ca “muftiul” jihadistilor algerieni Jund Al-Khilafa, a fost identificat ca fiind CALAUL lui Hervé Gourdel, francezul RAPIT SI DECAPITAT in septembrie de acest grup ce a promis supunere organizatiei Statul Islamic (SI), a raportat sambata cotidianul algerian El Watan, citat de AFP.

Potrivit cotidianului francofon, care nu citeaza sursele ce i-au permis sa-l identifice pe autorul DECAPITARII ghidului montan din Nisa in varsta de 55 de ani, Bashir Kherza are la activ numeroase ASASINATE si atentate teroriste, informeaza Agerpres.

Citeste si: ZIARISTUL FRANCEZ RAPIT IN ALGERIA A FOST DECAPITAT DE MEMBRII GRUPARII STAT ISLAMIC

Acest barbat de cincizeci de ani din cartierul Bab El-Oued din Alger este un veteran al gruparilor armate islamiste active in razboiul civil din anii 1990, care a facut 200.000 de morti intr-un deceniu.

El Watan a afirmat de joi ca armata algeriana a identificat cinci barbati care au participat la EXECUTIA lui Hervé Gourdel, printre care autorul DECAPITARII, dar fara inca sa le dea numele.

In aceeasi zi, armata algeriana a anuntat ca a distrus tabara ce “a servit ca adapost” Jund Al-Khilafa (Soldatii califatului) “in timpul executiei acestui act abject”, in cadrul unei “vaste operatiuni de cautare” in masivul Djurdjura (150 km sud-est de Alger), in Kabylia.

Citeste si: CINE SUNT OCCIDENTALII DECAPITATI DE STAT ISLAMIC IN 2014

Dupa distrugerea taberei jihadiste, armata algeriana a anuntat de asemenea ca a ucis opt ISLAMISTI armati in zonele situate la sud de Lakhdaria, in apropiere de masivul Djurdjura.

Sursa foto: realitatea.net