Calculatoarele lui RADU MAZARE, verificate de procurorii DNA

PROCURORII DNA verifica miercuri toate calculatoarele ridicate din sediul Primariei Constanta, dar si din casa edilului RADU MAZARE.

Aceste verificari sunt in dosarul in care MAZARE este suspectat de luare de mita in cazul construirii complexului de locuinte sociale Henri Coanda, relateaza Digi 24. Anchetatorii cauta probe care sa sustina acuzatiile aduse.

Citeste si: RADU MAZARE: VOM VERIFICA TOATE AUTORIZATIILE DE CONSTRUCTIE

Primarul Constantei este acuzat ca ar fi primit mita 175.000 de la omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern. In schimb, RADU MAZARE i-ar fi facilitat acordarea contractului pentru construirea cartierului de locuinte sociale Henri Coanda.

RADU MAZARE a fost retinut de PROCURORII DNA la inceputul lunii aprilie, dar instanta a respins cererea de arestare preventiva.

Judecatorul instantei supreme a motivat ca probele din dosar sunt neconcludente. Potrivit sursei citate, nici martorii audiati, stenogramele depuse sau conturile prin care s-ar fi transferat banii de mita nu arata relatia directa dintre RADU MAZARE si Avraham Morgenstern, israelianul care l-ar fi mituit pe edil.

In acest caz, DNA a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii, PROCURORII fiind nemultumiti de motivarea data de instanta.

RADU MAZARE, DIN NOU IN INSTANTA IN DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE

Sursa foto: digi24.ro