Călin Geambașu continuă acuzațiile incredibile la adresa părinților săi: M-au exploatat

Călin Geambașu continuă seria dezvăluirilor incredibile. Artistul își acuză părinții că în perioada adolescenței l-au exploatat pentru banii pe care îi câștiga, informează Antena 3. Mai mult, aceștia au ajuns inclusiv să-i blocheze accesul către un credit imobiliar pentru a nu-l lăsa să plece din casă.

”Eu le-am reproșat alor mei niște lucruri public. De ce a fost public? Nu am încălcat niciun drept ce ține de libera exprimare. Nu a fost de la bun început public. Când am reclamat chestiunea legată de bani, eu am vorbit despre exploatarea unui minor, minorul fiind eu. De la 14-15 ani eu muncesc pentru familia mea. Eu generam câștiguri materiale pentru mai multe familii.

Eu nu am fost plătit niciodată de tatăl meu cu toate că câștigasem mai multe concursuri. La 24 de ani ei mă împiedicau să plec din casă pentru că eu eram unicul motor neplătit al formației lui.

Citește și: CĂLIN GEAMBAȘU RENUNȚĂ LA MOȘTENIRE! SUMA FABULOASĂ PE CARE ARTISTUL O REFUZĂ

Mă aveau pe mine gratis. Aceste tensiuni au degenerat până când s-a ivit acea altercație fizică din 2001 pe care o povestea mătușa cu niște exagerări de desene animate. Ei au mers cu această generare de dependență forțată până mi-au blocat accesul către un credit imobiliar. Vă dați seama? Doar să nu plec din apartamentul lor. La 24 de ani am spus că mă mut la o vecină. Tot ce vă spun e înregistrat. Mi-au spus direct, când am plecat, că fără ei mor în două luni”, a declarat Călin Geambașu, la Antena 3.

Citește și: DEZVALUIRI SOCANTE! INTR-O FAMILIE CELEBRA DIN ROMANIA BATAIA A FOST LA ORDINEA ZILEI

Sursa foto: wowbiz