Călin Geambașu îi dă cu flit tatălui său! Răspunsul dur al artistului pentru Petre Geambașu

Scandalul din familia Geambașu continuă. Petre Geambașu a postat zilele trecute pe Facebook un mesaj în care anunța că este gata să se împace cu fiul său. Mesajul acestuia nu l-a convins pe Călin Geambașu, care spune că invitația tatălui său nu este decât „o formă de parșivenie”.

Călin Geambașu a declarat că luna aceasta a vrut să se întâlnească cu tatăl său și nu pentru o împăcare. Petre Geambașu însă, a refuzat.  „Nu, tatăl meu nu vine cu niciun demers. Sunt vorbe siropoase care sunt așezate într-o totală antiteză cu invitația pe care i-am făcut-o pe data de 17 martie. A refuzat întâlnirea cu mine, deși i-am spus că nu este o întâlnire de împăcare.

Citește și: SCANDALUL DIN FAMILIA GEAMBAȘU ESTE FĂRĂ SFÂRȘIT! CĂLIN ÎL ACUZĂ PE TATĂL SĂU CĂ ARE SĂ-I DEA BANI

Am vrut să vorbim despre date fixe și precise. Nici vorbă de împăcare… Mă vorbește cu necunoscuți pe la spate. Am fost contactat de acești necunoscuți și mi-au pus la dispoziție o înregistrare în care tatăl meu mă jignește. Este o formă de parșivenie cum nu am mai întâlnit. În 6 luni de zile nu ne-am adresat un cuvânt”, a declarat Călin Geambașu la Antena 3.

Sursa foto: adevarul