Călin Geambașu renunță la moștenire! Suma fabuloasă pe care artistul o refuză

Călin Geambaşu nu mai vrea să aibă de-a face cu părinţii săi, pe motiv că l-ar fi pedepsit mult prea aspru, în copilărie, informează click.ro. După ce tatăl său, Petre Geambaşu, l-a acuzat de violenţă asupra unei asistente, Călin a luat o decizie şocantă: renunţă la moştenire, dar şi la numele de familie!

“Luna viitoare urmează să demarez procedurile de Desfiere şi cererea oficială de Dezmoştenire, pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi. Renunţ în mod Deliberat la o avere de aprox. 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor şi a locuinţelor pe care le deţine Petre Geambaşu). Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii «Şcoala Vedetelor», vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii – Nadine, Alice, Mălina, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri).

Citește și: DEZVALUIRI SOCANTE! INTR-O FAMILIE CELEBRA DIN ROMANIA BATAIA A FOST LA ORDINEA ZILEI

„După o săptămână mi-a cerut scuze prin e-mail pentru accesul de răutate şi de dezinformarea pe care le-a arătat în public prin această intervenţie voluntară la România TV! Tardiv. De această dată voma cu venin i-a fost decisivă. Nu-i mai adresez nici o literă, la fel ca soţiei lui, «tanti CO2». Atacă din senin, apoi se vaită pentru a stârni compasiune nemeritată. De 2 luni am declinat orice invitaţie la TV – până nu termin tot ce am de explicat legat de acuzele primite din partea lor (prin documentare şi argumente, nu la mişto, în viteză). În schimb, el face haos pe posturile TV, apoi îşi cere scuze pe email (printscreen alăturat) – dovezi, nu palavre şi derută infinită). Minte, denaturează, inoculează, apoi vorbeşte despre Mântuire (acum, când simte mirosul «cazanului fierbinte» devine foarte religios, înţeleg)… Târziu”, a mai spus Călin Geambaşu.

Sursă declarații: click.ro