CALIN NISTOR, adjunctul LAUREI CODRUTA KOVESI, vizat de PARCHETUL GENERAL

Procurorul DNA CALIN NISTOR,  adjunctul LAUREI CODRUTA KOVESI, ar fi vizat de o ancheta a Parchetului General, dupa ce unul dintre denuntatorii ELENEI UDREA, GHEORGHE DEACONEASA a facut o PLANGERE PENALA impotriva sa pentru ABUZ in SERVICIU, informeaza postul de televiziune Antena 3.

GHEORGHE DEACONEASA a depus PLANGERE PENALA la Parchetul General, in luna februarie 2015, impotriva lui CALIN NISTOR si a doi avocati din Baroul Valcea, Anca Nicoleta Ionescu (fosta Popa) si Aurel Popa.

CITESTE SI: SOC la DNA! STENOGRAMA cu tatal CODRUTEI KOVESI – audio 

Denuntatorul ELENEI UDREA are insa si el probleme cu justitia. In luna urmatoare formularii plangerii penale impotriva lui CALIN NISTOR, GHEORGHE DEACONEASA a fost trimis in judecata pentru participatie improprie la abuz in serviciu. Pe langa acest dosar, GHEORGHE DEACONEASA mai are unul in care a primit deja in prima instanta o condamnare la cinci ani cu executare.

In dosarul in care a fost condamnat el, alaturi de fostul primar al comunei Voineasa si alti doi sefi locali din Valcea si Gorj sunt acuzati ca ar fi retrocedat ilegal 500 de hectare de teren forestier din judetul Gorj.

CITESTE SI: EXPLOZIV CODRUTA KOVESI o ia pe urmele ALINEI BICA!

GHEORGHE DEACONEASA  este cel care a dezvaluit in 2012 cum l-a santajat PDL prin institutiile statului, pentru ca i-ar fi suparat pe ELENA UDREA si Gheorghe Flutur, atunci cand a refuzat sa cedeze teren pentru partia de schi din zona Vidra, informeaza Antena3.ro.

Sursa foto: GANDUL.INFO