CALIN POPESCU TARICEANU a anuntat lansarea Grupului de Initiativa Liberala

CALIN POPESCU TARICEANU, presedintele Senatului, a anuntat luni ca joi se va lansa Grupul de Initiativa Liberala, insa a evitat sa dezvaluie numele celor care vor face parte din cadrul acestuia, informeaza postul B1 Tv.

CALIN POPESCU TARICEANU a fost intrebat de jurnalistii prezenti daca va lua in calcul si o eventuala participare la ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna din postura de CANDIDAT INDEPENDENT, acesta declarand ca ia in calcul posibilitatea acestei variante.

Citeste si: TARICEANU, sub PRESIUNEA PSD!

“Joi se va lansa GRUPUL de INITIATIVA LIBERALA, insa mai multe veti afla peste doua zile. In ciuda insistentelor nu va voi dezvalui numele celor care mi se vor alatura din cadrul Partidului National Liberal”, a declarat CALIN POPESCU TARICEANU.

“Exista posibilitatea se iau in calcul posibilitatea de a participa ca INDEPENDENT la ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna”, a mai spus TARICEANU.

Potrivit celor de la Evenimentul Zilei, in cadrul Grupului de Initiativa Liberala ar putea face parte fostii liberali, RADU STROE si OVIDIU SILAGHI si SORIN ILIESIU.

Sursa foto: gandul.info