Călin Popescu Tăriceanu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, joi, că va candida la poziția de primar general, după ce negocierile cu PSD pentru alegerile locale au eșuat. Liderul ALDE a făcut anunțul oficial declarând că va candida la alegerile locale pentru funcția de Primar General al Municipiului București.

„Sunt liberal de 30 ani și am acumulat o experiență foarte mare. Având în vedere pandemia de coronavirus este nevoie de oameni cu experiență, de oameni cu greutate, eu am și la propriu o anumită greutate. Am acumulat foarte multă experiență atât ca premier, cât și ca președinte al Senatului. Este o datorie, o responsabilitate pentru electoratul liberal să candidez la Primăria Capitalei”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferință de presă.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că cele mai multe din organizațiile ALDE au luat decizia să meargă la alegerile locale din această toamnă pe liste proprii în vreme ce alte 12 au hotărât să meargă pe liste comune cu PSD. Printre organizațiile care au ales să meargă pe liste separate sunt și cele de la București.

Candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la Primăria Generală a Capitalei a fost decisă joi, de membrii Biroului Politic al formațiunii, cu unanimitate de voturi.

Sursa foto: realitatea