CALIN POPESCU TARICEANU a lansat un nou ATAC DUR la adresa SRI si DNA

CALIN POPESCU TARICEANU, presedintele Senatului, a lansat un nou atac dur la adresa SRI si DNA, dupa ce a facut referire si la alegerile din 2012, informeaza postul B1 Tv .

“Parlamentul a fost decimat. Majoritatea care a castigat alegerile in 2012 a fost faramitata prin tot felul de manevre. Ma astept ca dupa alegeri, parlamentul sa analizeze si sa faca mai multe corectii.

Tariceanu acuza ca cele doua institutii ies din cadrul legal, iar, in opinia sa, DNA nu mai trebuie tolerata, arata sursa citata. “Vrem sa avem un stat de drept sau un simulacru de stat de drept? E un corp de aplaudaci care aplauda lucruri reproduse in Romania. Asa ceva s-a mai intamplat si in anii ’50-’60”, sustine CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: TARICEANU S-A SUPARAT SI NU S-A MAI DUS LA DEVESELU! AFLA MOTIVUL

“DNA si SRI ies din cadrul legal. Totul se extinde spre justitie. Cand are servicii comerciale, infiltrate in justitie si presa, atunci e o mare problema. Aceasta campanie este atipica pentru ca este afectata profund, distorsionata, de arestarile care se tin lant de actiunile de anchetare declansate de DNA in plina campanie electorala care scot din cursa numerosi candidati”, a continuat CALIN POPESCU TARICEANU.

Presedintele Senatului a adaugat ca este de acord cu combaterea coruptiei, insa motivele invocate pentru retinerea in plina campanie electorala a unora dintre candidati chiar si la zece ani de la data faptelor il fac sa-si puna semne de intrebare Este o distorsiune evidenta, a conchis CALIN POPESCU TARICEANU.

Sursa foto: realitatea