CALIN POPESCU TARICEANU, audiat la DNA in dosarul lui BOGDAN OLTEANU

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, a ajuns, joi dimineata, la sediul DNA, unde este audiat, in calitate de martor, in dosarul lui BOGDAN OLTEANU, informeaza televiziunile de stiri.

 

UPDATE: “Nu a avut loc nici o confruntare. Nu sunt adeptul telejustitiei, asa ca nu sa va fac alte declaratii”, a mai spus CALIN POPESCU TARICEANU jurnalistilor prezenti la sediul DNA, grabindu-se sa urce in masina.

STIRE INITIALA

BOGDAN OLTEANU se afla in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii la membri ai Guvernului in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii. La vremea respectiva, CALIN POPESCU TARICEANU era premier.

CALIN POPESCU TARICEANU a ajuns cu putin timp in urma la DNA si a intrat in sediul Directiei Nationale Anticoruptie fara sa dea declaratii presei. “In aceasta dimineata, la ora 09:00, domnul Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului Romaniei, a fost invitat la DNA. Invitatia a fost trimisa cu doua zile in urma, dar presedintele Senatului nu a facut-o publica pentru a vedea daca DNA continua sascurga informatii spre presa in scopuri propagandist-electorale. Presa a aflat si este prezenta la DNA inaintea audierii. Asa cum s-a intamplat si in situatii anterioare similare, presedintele Senatului nu va face declaratii presei la DNA”, se arata in comunicatul asumat de cabinetul lui Tariceanu.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul