CALIN POPESCU TARICEANU: Candidatura lui TEODOR MELESCANU ma AFECTEAZA

CALIN POPESCU TARICEANU a declarat, sambara, ca intrarea lui TEODOR MELESCANU in cursa pentru alegerile prezidentiale il “AFECTEAZA” si pe el, dar si pe ceilalti candidati, si ca va trebui sa faca ”un efort suplimentar pentru a compensa intr-un fel sau altul eventualele pierderi”.

Intrebat, sambata, la Sinaia, in ce masura ii afecteaza sansele intrarea in competitia prezidentiala a lui TEODOR MELESCANU, CALIN POPESCU TARICEANU a spus ca decizia fostului sef al SIE de a candida il afecteaza si ca va trebuie sa depuna “un efort suplimentar pentru a compensa eventualele pierderi”.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU: PROIECTUL MEU DE TARA se bazeaza pe reforma politica, educatie si demografie

“Niciodata nu-mi subapreciez adversarii intr-o competitie politica. Sigur ca intrarea domnului Melescanu in competitie fara indoiala ma AFECTEAZA si pe mine, ca si pe ceilalti (candidati – n.r.), pentru ca voturile pe care le va lua, le va lua din aceasta zona de electorat careia ma adresez si eu. Dar asta este competitia, e libera, asa ca nu pot decat sa fac un efort suplimentar pentru a compensa intr-un fel sau altul potentialele pierderi. In rest, asta este, megem mai departe spre alegeri”, a spus Tariceanu.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Printre candidati sunt oameni cu MENTALITATI RETROGRADE, care s-ar intoarce inainte de Revolutie

El a precizat ca nu poate spune cat de mari sunt pierderile pe care le-ar putea inregistra in urma intrarii in competitie a lui Melescanu, intrucat decizia acestuia de a candida a fost facuta publica recent.

“O sa vedem care sunt cifrele pe care le vor indica sondajele”, a mai spus Tariceanu.

Intrebat, de asemenea, daca decizia lui TEODOR MELESCANU de a candida l-a luat prin surprindere, CALIN POPESCU TARICEANU a raspuns negativ.

“Nu as spune ca m-a surprins, pentru ca si in spatiul public cred ca de peste doua luni de zile erau speculatii cu privire la o potentiala intrare a domniei sale in cursa pentru prezidentiale”, a adaugat Tariceanu.

CALIN POPESCU TARICEANU se afla, sambata, la Sinaia, unde se desfasoara cea de-a XX-a editie a Festivalului “Sinaia Forever”, la care participa cateva mii de turisti. Tariceanu a ajuns la Sinaia impreuna cu sotia sa, fiind asteptat de catre membrii PLR Prahova, iar apoi s-a plimbat prin statiune, a vorbit cu oamenii si a vizitat standurile expozantilor la festival.