CALIN POPESCU TARICEANU este convins ca va intra in turul II alaturi de VICTOR PONTA

Tariceanu: Dosarul de inregistrare al PLR a fost depus din nou la Tribunal

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, candidat independent la alegerile prezidentiale, este convins ca va intra in turul doi al alegerilor alaturi de Victor Ponta.

“Victor Ponta e normal sa fie pe prima pozitie, pentru ca el are un atu important, functia de prim-ministru, vizibilitatea functiei, o serie de realizari care rezoneaza cu propriul electorat al Partidului Social Democrat”, a declarat, luni, Tariceanu intr-un interviu acordat postului de radio RFI.

CITESTE SI: Cum a ramas CALIN POPESCU-TARICEANU fara PARTID

In ceea ce-l priveste pe Iohannis, Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca are “problema majora” a incompatibilitatii sesizata de ANI.

“Iohannis sigur ca are beneficiul unor structuri politice, care sunt in spatele lui, insa gafele pe care le face permanent, absenta din dezbaterile publice, incapacitatea unui discurs propriu, in afara de ceea ce citeste pe prompter, ajutat de domnul Blaga, il fac sa piarda teren, in afara de incertitudinile si ingrijorarile pe care le creeaza in randul electoratului propriu, scandalul al carui actor este, ma refer la incompatibilitatea semnalata de Agentia Nationala de Integritate (ANI). Acest lucru l-a facut sa scada semnificativ in ultima perioada si este pe o tendinta de scadere”, a afirmat Tariceanu.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU: MONARHIA constitutionala este o optiune POSIBILA 

El a spus ca nu ia in calcul posibilitatea de a nu intra in turul doi, precizand ca ar fi singura persoana din zona dreptei care il poate invinge in alegeri pe premierul Victor Ponta. El a subliniat ca se adreseaza unui public “cu totul si cu totul diferit” fata de candidatul PSD, avand totodata si o abordare “cu totul si cu totul diferita”.

Sursa foto: adevarul.ro