CALIN POPESCU TARICEANU explica de ce s-a casatorit de CINCI ORI pana acum

Candidatul independent la alegerile prezidentiale CALIN POPESCU TARICEANU, explica, intr-un clip postat pe Youtube, intr-o campanie intitulata “Lumea nestiuta a lui Tariceanu”, de ce s-a casatorit de cinci ori pana acum.

“Spre deosebire de alti barbati care au avut o nevasta si mai multe legaturi extraconjugale, eu am preferat cu femeile pe care le-am iubit sa ma si casatoresc”, spune Tariceanu.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Tariceanu ”INIMA ZBURDALNICA” sa CITEASCA Constitutia, ca sa nu se mai faca de RAS

Anul trecut, fostul premier CALIN POPESCU TARICEANU, in varsta de 61 de ani, s-a  casatorit cu Loredana Moise, in varsta de 35 de ani. Aceasta este insarcinata, urmand ca Tariceanu sa devina pentru a treia oara tata.

Tariceanu a mai fost casatorit de patru ori. Prima data s-a casatorit in 1976 si a divortat in 1980, iar a doua sotie a fost Livia, fiica fostului ambasador al Romaniei in Israel. A urmat Cornelia Trantescu, care, in 1996, i-a daruit primul copil. In acelasi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea 19 ani. In 2003 s-au casatorit si au impreuna un baiat. In 2011 Tariceanu a divortat de Ioana.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: SUSPENDAREA nu ar insemna decat INSTABILITATE politica pentru tara

Tariceanu a fost ironizat, in ultima vreme, de presedintele TRAIAN BASESCU, care l-a numit “INIMA ZBURDALNICA”.

Sursa foto: romaniatv.net