CALIN POPESCU TARICEANU: IOHANNIS si PREDOIU sunt MARIONETELE lui TRAIAN BASESCU

Presedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), CALIN POPESCU-TARICEANU, a comentat, luni, anuntul privind candidatura lui KLAUS IOHANNIS la ALEGERILE PREZIDENTIALE, afirmand ca acesta si democrat-liberalul CATALIN PREDOIU sunt doua marionete ale lui TRAIAN BASESCU.

“Tandemul inscris pentru ALEGERILE din aceasta toamna, format de IOHANNIS si PREDOIU, nu are alt scop decat acela de a-i face jocul lui TRAIAN BASESCU. Cei doi asa-zisi lideri politici si oameni de dreapta, Klaus Iohannis si Catalin Predoiu, sunt doar doua marionete ale locatarului de la Cotroceni, care joaca dupa cum le canta acesta.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI il ataca pe KLAUS IOHANNIS: Nu a demonstrat nimic in politica pana acum 

KLAUS IOHANNIS nu reprezinta in aceasta cursa electorala interesele si dorintele liberalilor din Romania, dupa ce a tradat, in mod continuu, tot ceea ce tine de liberalism. PARTIDUL LIBERAL REFORMATOR (PLR) este adevaratul continuator al traditiei si istoriei liberale din Romania, o sansa ca valorile liberale autentice sa existe in Romania”, afirma Tariceanu, intr-un comunicat de presa.
Potrivit acestuia, PNL a renuntat la istoria sa si la statutul de reprezentant al valorilor liberale si a preferat, “din oportunismul liderilor sai”, o asociere cu TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Pactul de coabitare a fost un troc politic lipsit de transparenta. LIVE TEXT 

“Am vazut cum oamenii lui TRAIAN BASESCU si-au dat cu totii mana pentru a merge impreuna la alegerile prezidentiale din acest an, manjind un simbol al Romaniei cum a fost PNL si continuand tradarea romanilor care in 2012 au acordat un vot masiv pentru PNL.
Trio-ul de aur care s-a prezentat in fata opiniei publice ca reprezentand marele partid al dreptei, IOHANNIS-PREDOIU-BLAGA, duce mai departe politica promovata de TRAIAN BASESCU in cele doua mandate ale sale”, mai sustine TARICEANU.

Sursa foto: mediafax