CALIN POPESCU TARICEANU isi lanseaza CANDIDATURA la prezidentiale vineri, la Palatul Parlamentului

Presedintele Partidului Liberal Reformator, CALIN POPESCU TARICEANU, isi va lansa vineri candidatura la alegerile prezidentiale, evenimentul urmand sa aiba loc la Palatul Parlamentului, potrivit unui comunicat de presa.

Lansarea in cursa pentru fotoliul de la Cotroceni a lui Tariceanu va avea loc incepand cu ora 16,00 in Sala A.I. Cuza a Palatului Parlamentului.

CALIN POPESCU TARICEANU este presedintele Senatului si candideaza la prezidentiale ca independent. El este liderul Partidului Liberal Reformator, formatiune care nu si-a finalizat formalitatile de inregistrare la Tribunal.

Citeste si: Cererea de inregistrare a noului nume al partidului lui Tariceanu, respinsa de Tribunalul Bucuresti

“Am depus peste 279.000 de semnaturi. Din pacate, o parte dintre semnaturi nu le-am putut folosi pentru ca ele au fost stranse de Partidul Liberal Reformator. Inca, in justitie, treneaza inregistrarea oficiala a partidului si, de aceea, o parte dintre semnaturi nu am putut sa le folosim”, a declarat Tariceanu, luni, la BEC, cand si-a depus candidatura.

In opinia sa, Romania are nevoie de un proiect de tara care sa o duca pe locul pe care il merita.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU si-a depus CANDIDATURA pentru alegerile prezidentiale

“Proiectul meu se intituleaza «Romania, a saptea putere a Europei». Vreau, pentru tara mea, mai mult. Vreau, pentru cetatenii mei, sa traiasca mai bine, vreau sa fim respectati, sa fim o tara demna, o tara privita cu respect si de care oamenii sa fie mandri. Vreau o tara care sa fie caracterizata prin bunastare, dar aceste lucruri nu se pot realiza decat cu multa munca, cu multa seriozitate si politica trebuie privita altfel, nu ca pana acum — o activitate derizorie, o activitate care, in final, nu reuseste sa castige increderea cetatenilor”, a afirmat Tariceanu.