CALIN POPESCU TARICEANU isi pune oamenii in conducerea OIL TERMINAL CONSTANTA

Liderul PRL, CALIN POPESCU TARICEANU, isi impune oamenii in conducerea operatorului portuar OIL TERMINAL. Candidaturile pentru cele sapte locuri din Consiliul de Administratie au fost depuse. Din partea Ministerului Energiei, condus de Andrei Gerea, au fost propusi doi dintre oamenii de casa ai lui TARICEANU, DANIEL MARIUS CRISAN si DAN PAUN.

Doar opt candidati s-au inscris in cursa pentru cele sapte posturi de administratori ai Oil Terminal. Alegerile urmeaza sa aiba loc pe 20 februarie.
Ministerul Energiei, condus de unul din liderii PLR, Andrei Gerea detine 59% din capitalul Oil Terminal. Gerea a venit cu cinci propuneri pentru conducerea operatorului portuar.

CITESTE SI: INCENDIAR CALIN POPESCU TARICEANU turnat de GABRIEL SANDU in DOSARUL MICROSOFT

Printre cei nominalizati de ministrul PLR se numara doi membri marcanti ai formatiunii lui CALIN POPESCU TARICEANU.

Este vorba despre presedintele PLR Arges DANIEL MARIUS CRISAN, organizatie din care face parte si ANDREI GEREA. Ascensiunea lui Crisan este una extrem de interesanta. Acesta a ajuns din fost sef de garaj director pana anul trecut la Apele Romane Arges. Acesta detine si mai multe afaceri controversate in judet potrivit presei locale.

Al doilea om al lui CALIN POPESCU TARICEANU cu sanse reale sa ajunga in conducerea OIL TERMINAL este liderul PLR Braila DAN PAUN. Acesta este consilier local municipal in Braila, fiind ales pe listele ecologistilor. DAN PAUN a trecut insa ulterior in barca lui TARICEANU. Expertiza acestuia in domeniu pare insa destul de limitata daca tinem cont de faptul ca pana acum a condus o companie care se ocupa de producerea de leacuri naturiste si de pudre dermatologice.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU: Nu am nicio implicare in DOSARUL EADS

OIL TERMINAL este cel mai mare preparator de produse petroliere din Romania si unul dintre cei mai mari operatori de profil din Sud-Estul Europei. Compania din Constanta ocupa o pozitie strategica in Zona Marii Negre, fiind cel mai mare operator pe mare, specializat in vehicularea titeiului, produselor petroliere si petrochimice lichide si a altor produse si materii prime in vederea importului, exportului si tranzitului. 

 Sursa foto: realitatea.net