CALIN POPESCU TARICEANU “le-a facut o AROGANTA” liberalilor

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, CALIN POPESCU TARICEANU, s-a mutat in fostul sediu al USL, care ramasese in patrimoniul liberalilor dupa destramarea coalitiei. PNL a renuntat insa la cladirea de pe Kiseleff din cauza pretului foarte mare pe care il platea drept chirie.

Fostul sediu al USL este acum sediul partidului lui CALIN POPESCU TARICEANU, ALDE. CALIN POPESCU TARICEANU a preluat acest sediu de partid dupa ce liberalii au renuntat la el, avand in vedere ca prin fuziunea cu PDL au castigat si cele doua sedii din Modrogan, informeaza postul Romania Tv.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU SARE LA GATUL LIBERALILOR: UN PARTID BASIST!

In plus, si chiria era foarte mare, iar PNL acumulase foarte multe datorii. In jur de 30.000 de lei pe luna ar fi trebuit sa plateasca liberalii pentru a ocupa fostul sediu al USL.

Mutarea in fostul sediu al USL este un gest simbolic facut de CALIN POPESCU TARICEANU, care spune ca se revendica in continuatorul USL si adevaratul liberal, cel care a ramas in alianta castigatoare a alegerilor parlamentare cu PSD, potrivit sursei amintite.

Sursa foto: adevarul